Egyedi, modern, stílusos bútort, konyhabútort szeretne, de nem akar heteket várni és egy vagyont kifizetni? Bútorlapszabászatunk egyedileg vágja méretre az Ön vágott bútorlapját milliméter pontossággal, végünk CNC marást és élzárást is.

Bútorlapszabászat

Magánszemélyek és asztalosok részére kínálunk bútorlapszabászai szolgáltatásunkat és garantáljuk, hogy milliméter pontosan vágjuk méretre a bútorlapot.

A vágáshoz a HOLZ-HER német cég legmodernebb, professzionális vágógépét használjuk. Így bútorlapok pereme tökéletesen egyenes lesz.

Ha szeret barkácsolni, bútort összerakni, a minőségi és szép, igényes alapanyagot a telephelyünkön személyesen választhatja ki az önnek tetsző bútorlapokat, konyhai munkalapot, bútorajtót!

Itt talál minket: BÚTORLAPSZABÁSZAT elérhetőség
CÍM: 2330 Dunaharaszti, Fő út 26.

TELEFON: +36 30 212 2602

E-MAIL: butorlapvagas@gmail.com

NYITVATARTÁS

Hétfő – Péntek: 7:30 – 17 óráig

Szombat: 8 – 12 óráig
Vasárnap: zárva

Élzárás – miért fontos?

Bútorlapszabászatunk élzárást is végez, erre egy speciális ipari gépet használunk. Az élzárás lényege, hogy a bútor szabadon maradt peremeit védő burkolattal látjuk el, így a faanyag nem fogja felszívni a nedvességet. Ennek komoly jelentősége van a bútor élettartamát tekintve, mert az esetleges baleseteket tönkretehetik a bútort.

Ha az élek nincsenek megfelelően lezárva, a bútorlap anyaga magába szívja a kömlött vizet, megduzzad, felrepedezik a borítása. Sajnos az ilyen jellegű kár nem javítható és idővel egyre rosszabb lesz, a víz “megeszi” a bútort belülről, ráadásul rendkívül csúnya a nedvességtől feldagadt szekrényajtó. Márpedig egy bútort az ember legalább 1-2 évtizedre vásárol, ezért az élzáráson nem szabad spórolni, csakis a legjobb, akár költségesebb megoldást kell választani. Hosszú távon ezzel sok pénzt, időt, energiát megspórol.

CNC megmunkálás

A CNC megmunkálás (=computer numerical control) számítógéppel vezérelt megmunkálást jelent. Ezt a módszert alkalmazzák a fémiparban, faiparban egyaránt. Rendkívül pontos, az emberi hibát kiküszöböli, így a megmunkált termék minden darabja, jelen esetben a bútorlap, tökéletesen pontos lesz, éppen olyan, mint a szakember által készített terven. Ha több egyforma elemet kell gyártani, nem lesz méretbeli eltérés, mindegyik egyforma lesz.

Miért a Bútorlapvágás.hu-t válassza?

  • Mert a legmodernebb technológiákat használjuk és folyamatosan fejlesztünk, hogy Ön a 21. századi igényeknek megfelelő bútorlapot vásárolhasson
  • Mi nem egy személytelen óriáscég vagyunk, hanem egy kis családi vállalkozás. Így személyes kapcsolatba kerülünk Önnel, felmérjük az igényeit és személyre szabott tanácsokat tudunk adni
  • Mert elérhető áron dolgozunk
  • Bemutatótermünkben bármikor személyesen ellátogathat és online is rendelhet
  • 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás vagyunk, így több család megélhetését támogatja, ha nálunk vásárol
  • Közel 20 éve működésünk, ami igazolja, hogy folyamatosan kiváló minőségű faipari termékeket árusítunk