Konyhai hátfal panel

A konyhai hátfalak a csempék dekoratív alternatívájaként használhatók

Konyhai hátfal panel

A konyhai hátfalak modern, vonzó megjelenést kölcsönöznek a konyhának. A munkalappal megegyező vagy kontraszt hatású dekorban elérhető konyhai hátfal rendkívül ellenálló és vonzza a tekinteteket. Elérhető az összes munkalap dekorhoz illesztett, valamint 5 kontraszt hatású dekorban, 4100 mm × 640 mm × 8 mm formátumban, forgácslapon, mindkét oldalán dekoritlemez bevonattal.

A konyhabútor építés nagyon fontos eleme a megfelelő hátfal kialakítása. Az alsó és a felső elemek közötti felület egy látványos, ám igen igénybevett terület, ezért ennek tartós és esztétikus burkolása igen fontos. Forgalmazóink kínálatában számos megoldást talál, a dekorozott felületektől a kompakt lemezeken át egyéb alternetív megoldásokig.

Szabászati megrendelését 2-3 nap alatt teljesítjük!
MUNKALAPOK elkészítése egy hét átfutási idővel!

KONYHAI HÁTFAL PANELEK

A megrendelés menete

Javasoljuk, hogy mielőtt leadja ajánlatkérését, fedezze fel oldalunkon a márkákat, bútorlap fajtákat és ismerje meg az elérhető szolgáltatásokat. A megfelelő anyagismeret érdekében keresse lapszabászati tanácsadónkat.
Az ajánlatkéréshez Megrendelőlap letöltése szükséges, vagy elérhetőségeinken keresztül is szívesen tájékoztatjuk.
Cégünk számos gyártóval dolgozik együtt, így bemutatjuk önnek bútorlapszabászati márkáinkat, anyagválasztékunkat és színváltozatainkat. Ezután kollégáink legfeljebb 2 munkanapon belül elkészítik a személyre szabott árajánlatot, majd az Ön jóváhagyását követően vágunk bele a gyártásba.

Tegyen próbára következő megrendelésével! Szeretne a műhelyünk a bútorlap méretrevágatásában az Ön beszállítója lenni!

Üdvözlettel:

Tóth Tünde