CATA – Beépíthető sütő ME-4006 X

Részletes leírás

kompakt méretű sütő (45 cm magas), 6 sütőfunkció, süllyesztett gombok, programozható digitális óra, 40 literes sütőtér, sütővilágítás, állítható hőfok 50-250 ºC, 4 szint a tálcák elhelyezéséhez, tripla üvegezésű sütőajtó, inox szín, AQUASMART system, 1 db mély tepsi (5 cm), 1 db grillrács

KOMPAKT SÜTŐ
A kompakt sütők ideálisak a kisebb háztartások számára 45 cm magasságuknak köszönhetően. Előnyük a kompakt méret, a gyors fűtőteljesítmény és az elegáns kialakítás. Kis méretük ellenére egyes modellek rendelkeznek a klasszikus sütők prémium jellemzőivel.

KIVEHETŐ SÜTŐAJTÓ ÜVEG
A cata sütőknek a belső sütő üvege kivehető, így a tisztításuk egyszerű és gyors.

SÜTÉSI SZINTEK
A sütőtérben 3,4 vagy 5 szinten elhelyezhető sütőtálcák.

AQUASMART….
Takarítson meg időt és pénzt a Cata AQUASMART rendszerének köszönhetően. Öntsön egy pohár (200ml) vizet egy kávéskanál mosogatószerrel a sütőtér alsó részére, válassza ki a sütőn az AQUASMART funkciót, 15 percen át üzemeltesse a sütőt majd hagyja kihűlni, utána törölje ki a sütőteret egy szivaccsal és a sütőtér már tiszta is!

Jelenlegi gazdasági körülményre tekintettel nem adjuk meg az termékek árát, kérjük telefonájon küldjön email-t vagy töltse ki a lenti űrlapot!

AJÁNLATKÉRÉS

14 + 6 =